Junta Directiva
 

CURS DE MONITOR DE FILATÈLIA DE LES ILLES BALEARS


Vos informem de la pròxima celebració a Palma del Curso de Monitor de Filatèlia de les Illes Balears, a petició de la Federació Balear de Societats Filatèliques (FEBASOFI), després de l’experiència d’Alaior l’any 1.994.


Objectiu

L’objectiu del curs és la formació de nous monitors regionals per a la difusió de la filatèlia, mitjançant tallers, a col·legis i agrupacions filatèliques.

Els participants que superin el curs obtindran el diploma de monitor regional, avalat per la Federació de Societats Filatèliques (FESOFI) i la Comissió de Joventut de l’esmentada federació.

 

Dates i Seu

El curs es desenvoluparà els dies 13 i 14 de setembre a la seu del Grup Filatèlic i del Col·leccionisme de Palma de Mallorca (Plaça Alexander Fleming, 16 A Baixos).

 

Metodologia

El curs està dirigit a totes aquelles persones interessades a la filatèlia. La seva durada serà de deu hores, distribuïdes de la següent manera:

  1. Presentació i introducció                                                         
  2. El perfil del monitor de joventut                                                  
  3. La col·lecció didàctica                                                            
  4. Organització de tallers i seminaris                                           
  5. Vídeos i programes informàtics                                               
  6. Dinàmica de grups                                                                   
  7. Reconeixement de peces                                                      
  8. Iniciació a la temàtica i Reglaments de Filatèlia Juvenil           
  9. Avaluació i conclusions                                                                        
1 hora
1 hora
1 hora
1 hora
1 hora
1 hora
2 hores
1 hora
1 hora


Equip Docent

Els professors encarregats de donar la matèria són en Pep Ivars Ivars, monitor nacional de Filatèlia Juvenil, i n’Andrés Ordóñez Càmara, membre del cos docent de la Comissió de Joventut de FESOFI.

 

Materials

La Comissió de Joventut lliurarà a cada un dels participants llibres, programes informàtics i materials d’edició pròpia per a l’aprofitament del curs.

 

Matrícula

El preu del curs és de 25 € per participant. Els interessats poden abonar dita quantitat a la conta que disposa la FEBASOFI a “Sa Nostra”: 2051 - 0005 - 43 - 1025603678, indicant el seu nom i cognoms i el concepte del ingrés.

 

Allotjament i Manutenció

El preu de la matrícula inclou la manutenció per als dos dies i l’allotjament a, per a tots aquells participants procedents de fora de Mallorca.

 

Desplaçaments

Les despeses produïdes pel desplaçament fins a Palma, ja siguin en cotxe, avió o vaixell, van per conta de cadascun dels participants, llevat que el seu grup o associació filatèlica en vulgui assumir els costos. No obstant, la FEBASOFI està oberta a qualsevol petició d’ajuda econòmica, prèviament raonada.

 

Aclaracions

Si teniu qualque tipus de dubte o pregunta, vos atendrem gustosament a l’Apartat de Correus 5053 – 07080 de Palma o bé exfilna2007@grup-palma.org