XVII Exposició Filatèlica a Sant Llorenç des Cardassar

Del 8 al 15 d’Agost, el Grup Filatèlic Gent Cardassana organitza la seva tradicional exposició filatèlica anual a la Rectoria de la localitat. Enguany, la mostra està dedicada al VIIIè centenari del naixement del rei Jaume I, el Conqueridor.

segell


Després de la seva inauguració el dia 8 a les 21 hores, el horari de visites serà de 18 a 22 hores, excepte el diumenge 10 i el divendres 15, que únicament podrà visitar-se pel matí, de 10 a 14 hores.

 

<vacio>
Un moment durant la conferencia impartida per Joan Miquel Llompart (centre), jurat nacional de filatèlia, sobre filatèlia temàtica. Li acompanyaren a la taula, Eduard Perales Morillas (esquerra), president del Grup Filatèlic Gent Cardassana i Andreu Carles López Seguí (dreta), president de FEBASOFI.


La mostra contarà amb una estafeta temporal de Correus els dies 9 i 10, on els interessats podran aconseguir un mata-segells especial commemoratiu de l’acte, juntament amb un segell personalitzat.

Complementaran l’oferta cultural dues conferencies els dies 12 i 14, totes dues a les 21 hores a la Biblioteca Mossèn Salvador Galmés. La primera d’elles tractarà sobre la filatèlia temàtica a càrrec de Joan Miquel Llompart, jurat nacional de filatèlia, mentre que la segona abordarà la figura de Jaume I al context del segle XIII per Antoni Riera Melis, doctor per l’Universitat de Barcelona