Rodet, segell personalitzat i cupˇ de l'ONCE del 450Ŕ aniversari de l’assalt turc a Ciutadella

El passat 30 de juny el Saˇ G˛tic de l’Ajuntament de Ciutadella va acollir el primer acte commemoratiu del 450Ŕ de l’assalt turc a la ciutat, ocorregut el 9 de juliol de 1558.

Aquest acte va servir per a que el Grup FilatŔlic i NumismÓtic de Ciutadella presentes les seves iniciatives per immortalitzar aquesta data.

La seva presidenta, Cati Jover, presentÓ un rodet alĚleg˛ric, que estarÓ en funcionamentá tot el mes de juliol a la oficina postal de Ciutadella; un segell personalitzat, amb la imatge de l’obelisc aixecat fa 150 anys a la Plaša de Es Born per honorar als defensors de la ciutat, i un cupˇ de l’ONCE per al sorteig de dia 4 de juliol i que, igualment, duu la imatge de l’obelisc.

La cerim˛nia va estar presidida pel batle de Ciutdaella, Llorenš Brondo, acompanyat pel conseller insular de Cultura, Joventut i Patrimoni, Joan LluÝs Torres. AixÝ mateix hi assistiren el president de la FEBASOFI, Andreu Carles Lˇpez SeguÝ; el director de la oficina de Correus de Ciutadella, Pere Anglada; i el cap del departament de Joc de l’ONCE, Isidro Ni˝o Serrano.
á