Segell personalitzat i mata-segells del Parlament

 

La Mesa del Parlament de les Illes Balears ha acordat posar en circulació un segell personalitzat el dia 14 de maig, amb el seu corresponent mata-segell commemoratiu, durant un acte oficial que suposarà el punt de partida de les celebracions del vint-i-cinquè aniversari de la Institució. Durant la celebració de l’acte, els membres de la Junta de FEBASOFI acompanyarem a la Presidenta de la Institució i la Mesa, en la posada en circulació del segell i el mata-segells.

Posteriorment, la Presidenta lliurarà a FEBASOFI cinc cents sobres mata-segellats com donatiu en agraïment per la seva col·laboració als actes, en presència dels medis de comunicació.

Aprofitant l’immillorable marc, la reunió anual de FEBASOFI es desenvoluparà a una estància cedida per a tal efecte pel Parlament.

Dia 24 de maig, el Parlament de les Illes Balears convida als socis del Grup Filatèlic i del Col·leccionisme de Palma de Mallorca a una visita guiada por la seu de l’Institució. Els interessats en acudir-hi hauran de comunicar-lo amb antelació al secretari personalment, per carta, a la nostra adreça de correus, o bé mitjançant el correu electrònic (exfilna2007@grup-palma.org).


  La Presidenta del Parlament de les Illes Balears, els membres de la Mesa del  Parlament i 
la Junta Directiva de la Federació Balear de Societats Filatèliques (FEBASOFI)
posan davant per als mitjans de comunicació a la Sala Senat després de la presentació
del segell personalitzat i el matasegell amb motiu del XXV Aniversari de la Càmara Autonòmica Balear.